As haarverf

Haarkleuring bestellen?

Het mag gezien de huidige trends op kapselgebied niet in jouw salon ontbreken: as haarverf! As betekent een koele kleur haarverf. Zo is er asblond en asbruin. Wil je deze haarverf aanschaffen voor gebruik in jouw kapsalon? Je kunt dit eenvoudig en snel in de webshop van Pro Beauty and Hairstyling bestellen. Wij zijn een online kappersgroothandel met een ruim assortiment aan kappersproducten en benodigdheden. Op deze pagina kun je meer lezen over onze as haarverf. Wil jij ook de as haarkleuringen bestellen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met Pro Beauty and Hairstyling op.

As haarverf: trendy kleuren die niet mogen ontbreken!

As haarkleuren zijn zeer trendy op het moment. De koele kleuren in blonde of bruine tinten zijn dan ook zeer gewild! Als kapsalon wil je natuurlijk kunnen inspelen op de laatste trends. Wil jij voor je kapsalon de askleurige haarverf aanschaffen? Kies dan voor de as haarkleuring van Pro Beauty and Hairstyling. Door de pure micro pigmenten openen de haarschubben nauwelijks, waardoor het haar gezond blijft en het een prachtige glans krijgt. Ook blijft de as haarkleur langer behouden. Kortom: bij Pro Beauty and Hairstyling hebben we een ruim assortiment aan haarverf van de allerbeste kwaliteit, tegen de scherpste prijzen. Ook staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt over het gebruik van de haarverven.

Van haarverf tot advies: de service van Pro Beauty and Hairstyling

Pro Beauty and Hairstyling richt zich met name tot de beginnende kapper, de ambulante kapper en de net voor zichzelf beginnende kapper. Wanneer je net een eigen kapsalon begint, wil je natuurlijk niet meteen vastzitten aan contracten en grote voorraden. Dat snappen wij als geen ander! Daarom werkt Pro Beauty and Hairstyling ook niet met contracten. Je kiest in onze online winkel gewoon wat je nodig hebt en plaatst eenvoudig en snel je bestelling. Ook bieden wij net dat beetje extra service. Heb je advies nodig? Dan kunnen we een afspraak met je inplannen om te bespreken welke producten geschikt zijn voor jouw salon. Haarverf, materialen, verzorging en technieken zijn bijvoorbeeld onderwerpen die kunnen worden besproken. Kortom: we bieden graag voor jou een allround service zodat je kennis kunt maken met onze fantastische producten!

Heb je vragen? Neem contact op!

Wil jij meer weten over onze producten? Of heb je een bestelling geplaatst waar je vragen over hebt? Neem dan contact op met Pro Beauty and Hairstyling door te bellen op telefoonnummer: 06-50231905 of stuur een e-mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Ook voor as haarverf ben je bij ons aan het juiste adres!

BEL ONS