Asblond haarverf

Asblond haarverf: voor een perfect kleurresultaat

Asblond is een van de trendkleuren die we veelvuldig terugzien op kappersgebied. Wil je voor jouw kapsalon ook asblond haarverf aanschaffen? Bestel deze dan eenvoudig en snel in de webshop van Pro Beauty and Hairstyling! In ons assortiment heb je ruime keuze uit diverse kleuren haarverf. Trendy, van de beste kwaliteit en speciaal voor professioneel gebruik. Op deze pagina lees je meer over onze haarverf. Heb je vragen of advies nodig voor de aanschaf van haarproducten voor jouw kapsalon? Maak gerust een afspraak zodat we bij je langs kunnen komen.

Asblond: de trendkleur van dit seizoen!

Als kapsalon wil je meegaan met de laatste trends van het seizoen. Een van die trends zijn de assige, koele kleuren die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Ben je op zoek naar asblond haarverf voor een intens kleurresultaat en perfecte grijsdekking? Bestel asblond dan eenvoudig in onze online webwinkel. De pure micro pigmenten in de haarverf zorgen ervoor dat de haarschubben haast niet geopend worden, waardoor het haar gezonder blijft en een mooie glans krijgt. Tevens blijft de asblond kleur langer behouden. Heb je vragen over het gebruik van de haarverf? Pro Beauty and Hairstyling adviseert je graag!

Pro Beauty and Hairstyling: ook voor service en advies

Pro Beauty and Hairstyling is dé online kappersgroothandel. We richten ons met name op de beginnende kapper, de ambulante kapper en de kapper die voor zichzelf wil beginnen. In het begin wil je natuurlijk niet te snel een grote voorraad producten aanleggen. Hier spelen wij dan ook op in door niet met contracten te werken. Een eenmalige bestelling is dus ook prima mogelijk! Ook is het mogelijk om als beginnend kapper advies te vragen. We komen bij je langs om te bekijken welke haarproducten en kappersbenodigdheden voor jou geschikt zijn. We adviseren je over haarverf, verzorging, materialen en technieken. Kortom: een allround service voor jou als beginnend kapper!

Bestel eenvoudig in onze webshop!

Ben je op zoek naar professionele haarverf in de kleur asblond? Dan is Pro Beauty and Hairstyling het adres om eenvoudig online jouw haarproducten te bestellen. Maak een keuze in onze webshop, dan zorgen wij binnen twee werkdagen voor de levering. Wil je een afspraak maken voor advies en tips? Bel ons dan op telefoonnummer 06-50231905 of mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Asblond haarverf van Pro Beauty and Hairstyling: trendy en voor een perfect kleurresultaat.

BEL ONS