Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Pro Beauty and Hairstyling

Pro beauty and hairstyling is een bedrijf dat zich sinds 2007 richt op de Nederlandse kappersmarkt, tot voorkort onder de naam Compagnia del Colore. De webshop is vooral gericht op de kleinere kapsalons, ambulante kappers en kappers die na hun opleiding of na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in een salon, voor zichzelf beginnen. Bij Pro beauty and hairstyling kun je dan terecht voor alle materialen die je nodig hebt.

Waarom kiezen voor Pro beauty and hairstyling?

Veel kappers kiezen voor Pro Beauty and hairstyling. Wil je weten waarom?

Geen contract

Veel leveraniers van kappersproducten sluiten contracten af. Wij doen dat niet. Wij zijn zelf ook ondernemer. Een ondernemer wil zekerheid, maar zeker ook vrijheid. Bij Pro Beauty and hairstyling heb je die vrijheid. Ben je niet (meer) tevreden over onze producten of dienstverlening? Dan kun je overstappen op een ander merkt. We gaan zelfs een stapje verder. Je kunt alle niet aangebroken verpakkingen die in ongeschonden staat zijn, retour sturen en je krijgt je geld terug.

Geen minimum besteldrempel

Als je niet zoveel materialen verbruikt, omdat je parttime werkt of gewoon niet zoveel klanten hebt, is het prettig dat wij geen minimum besteldrempel hanteren. Je bestelt dus zovaak je wilt en zoveel je wilt. Je bent niet verplicht om het hele assortiment af te nemen. Jij bepaalt wat je nodig hebt en op basis daarvan koop je in. Alles kan per stuk worden verstuurd, ook de tubes haarverf.

Geen onaangekondigd vertegenwoordigersbezoek 

We komen graag bij je langs om je te helpen met je techniek of om de laatste nieuwe producten met je bespreken. Maar dat doen we alleen als je daar interesse in hebt en altijd op afspraak. Geen onaangekondigd bezoek. Dan kun jij je volle aandacht richten op je klanten.

Volledig assortiment

Een ritje naar de groothandel is niet meer nodig. Bij Pro beauty and hairstyling kun je terecht voor je kappersproducten, kappersbenodigdheden en make-up. Zo heb je alle spullen die je nodig hebt, bijelkaar in een webshop. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen bezorgd, je hoeft dus geen grote voorraad aan te schaffen. Wat daarnaast heel handig is, is dat onze haarverf te gebruiken is voor een permanente kleuring en voor een spoeling. Je voegt alleen een andere activator toe. Geen dubbele voorraad meer! Onze haarverf zit in tubes van 100 ml en heeft een mengverhouding van 1 + 1,5 met een tube doe je dus 2 tot 4 kleuringen, afhankelijk van de lengte van het haar. De doosjes zijn doorzichtig, dus je kunt snel zien hoeveel voorraad je nog hebt. De producten die je kunt verkopen in de salon, hebben een heerlijke geur en iedere productlijn heeft zijn eigen frisse, vrolijke kleur. De kleuren passen bij ieder interieur, dat kan niet missen!

Als jij een je klant helemaal tevreden zijn over de (nieuwe) coupe, maak het dan helemaal af met de make-up van Cosart. Deze is zo eenvoudig in gebruik dat je geen visagist hoeft te zijn om de producten goed te kunnen gebruiken en je klant ook niet! Als je 2 minuutjes extra spendeert aan je klant, kun je deze met een nieuwe make-up naar huis sturen. Wat zullen jouw klanten stralen! Kijk maar eens wat dat doet voor je klantenbinding. Daarnaast is dit een heel gemakkelijke manier om meer omzet te genereren in je salon.

Zijn je watten of handschoenen op? Heeft je stijltang het begeven of zoek je een nieuwe kappersfiets? Ook voor dit soort producten kun je bij ons terecht. Geen probleem.

BEL ONS