Blauwe haarverf

De beste blauwe haarverf vindt u bij ons

Zoek je een blauwe haarverf die het haar een mooie blauwe gloed kan geven of juist zorgt voor een intense kleur? Dan ben je bij Pro Beauty and Hairstyling aan het juiste ‘online’ adres. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie met verschillende kleuren en soorten haarverf. Daarnaast vind je bij ons ook andere kappersproducten, kappersbenodigdheden en make- up. Je kunt in onze online winkel eenvoudig een bestelling plaatsen van de producten die je voor jouw kapsalon wenst. De haarproducten, zoals haarverf, bij Pro Beauty and Hairstyling is van het Italiaanse merk Compagnia del Colore. Dit mooie merk staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding. Meer weten over dit merk of een van onze andere producten? Dan lees je verder of je plaatst direct een bestelling in onze webshop met onze mooie blauwe haarverf.

De perfecte blauwe haarkleuring

De blauwe haarkleuringsproducten van Compagnia del Colore zijn verpakt in tubes van 100ml. Een tube kan 2 tot 4 maal gebruikt worden. De mengverhouding die wij aanbevelen voor de haarverf is 1 staat op 1,5. Wanneer je bijvoorbeeld 50 gram kleur creme + 75 gram universele kleur activator of geparfumeerde crème oxide met elkaar mixt, krijg je een diepe, mooie kleur. Laat het product 20 tot 30 minuten inwerken voor het beste resultaat met een 100% grijsdekking.

De beste ingrediënten voor onze haarverf

De haarkleuring van Compagnia del Colore is bijzonder doordat zij pure micro pigmenten bevatten. Het ingrediënt geeft het haar een prachtige glans en zorgt ervoor dat de kleur extra lang behouden blijft. Dit effect komt doordat de haarschubben zo min mogelijk worden geopend. Verder zorgt het ervoor dat het haar langer gezond is. In ons assortiment vind je wel 182 verschillende soorten kleuren, waarvan ook haarkleuring met een prachtige blauwe kleur.

De mooiste haartinten van Compagnia del Colore

Geef het haar een prachtige blauwe glans met de producten van Compagnia del Colore. In ons assortiment vind je verschillende soorten haarkleuring die het haar een blauwe gloed geven. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Blauw correctie kleur
  • Blauw zwart (ammonia vrij)
  • Blauw zwart

Bezoek voor alle mogelijkheden onze online winkel!

Plaats een bestelling in onze webshop

Wil je graag onze kwaliteits haarverf gebruiken in jouw kapsalon? Of wens je meer informatie over onze producten? Dan bezoek je onze website of je neemt direct contact met ons op door te bellen naar 06-50231905. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@probeautyandhairstyling.nl. In onze online winkel bestel je gemakkelijk de blauwe haarverf die je wenst.

BEL ONS