Bruidsmake-up prijzen

Scherpe prijzen bruidsmake-up

Bruidsmake-up voor scherpe prijzen vind je bij Pro Beauty and Hairstyling. Wij zijn een online groothandel voor kappers. Of je nu een ambulante kapper bent, een eigen salon hebt of werkt bij een grote salon, wij hebben de juiste producten in huis. Onze producten hebben een goede kwaliteit en een scherpe prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is dus helemaal in orde; ook als het gaat om de prijzen van bruidsmake-up.

Bruidsmake-up van de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen

Heb je het bruidskapsel van je klant helemaal naar wens gemaakt, dan is het natuurlijk prettig als je het af kunt maken met bruidsmake-up voor scherpe prijzen. Zo gaat de bruid helemaal tevreden de deur uit en komt ze graag nog eens bij je terug. Wij hebben de make-up lijn van Cosart® in ons assortiment. Ook deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Deze make-up soorten dienen perfect als bruidsmake-up en hebben scherpe prijzen. Zet een extra stap voor je klant en verleen extra service door haar te voorzien van de mooiste make-up. Kies voor een kennismakingsdisplay, oogmake-up of lipgloss!

Online betalen

Je kunt gemakkelijk online betalen als je je bestelling geplaatst hebt. Doe je dit via iDEAL, dan ontvang je 2% korting en ben je ervan verzekerd dat je bestelling binnen twee dagen geleverd wordt op een door jou gewenst adres. Om artikelen te bestellen ben je genoodzaakt om eerst een account aan te maken. Maak dus een account aan en bestel nu je benodigde spullen online en bel, als je nog vragen hebt, naar 06 50 23 19 05.

Wilt u meer weten over bruidsmake-up prijzen of over Pro Beauty and Haisrtyling, bekijk dan ook eens deze pagina’s:
Blondeer poederKapsalon productenKappersbenodigdheden bestellenHaarverf aanbieder

BEL ONS