Bruine haarverf

De beste bruine haarverf vind je bij Pro Beauty and Hairstyling

Wanneer de klant in kapsalon vraagt om een prachtige bruine haarkleur, gebruik je het liefst een professionele bruine haarverf voor het beste resultaat. Bij Pro Beauty and Hairstyling vind je precies de haarverf die je als kapper wenst te gebruiken. In onze online winkel vindt je een uitgebreid assortiment met kappersproducten, kappersbenodigdheden en make-up. Je plaatst eenvoudig een bestelling met de producten die je wenst. Alle producten zijn van de beste kwaliteit. Zo zijn de haarartikelen van het merk Compagnia del Colore. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bent je benieuwd geworden naar onze haarverf of een van onze andere producten? Dan kun je verder lezen voor meer informatie of je plaatst direct een bestelling in de webshop met de bruine haarverf die je wilt.

De haarverf van Compagnia del Colore

De bruine haarkleuringsproducten van het merk Compagnia del Colore zijn in tubes van 100ml verpakt en zijn handig in gebruik. Je kunt een tube 2 tot 4 maal gebruiken. Bij het mengen van de verf, raden wij een verhouding van 1 + 1,5 aan. Je kan bijvoorbeeld 50 gram kleur creme + 75 gram universele kleur activator of geparfumeerde crème oxide met elkaar mengen. Dit geeft het haar precies de bruine kleur die de klant wenst. Ga je voor het beste resultaat met een 100% grijsdekking? Dan laat je het product 20 tot 30 minuten inwerken voordat je het uitspoelt.

Een haarverf met de beste ingrediënten

De haarkleuring van Compagnia del Colore bevat ingrediënten die zorgen voor prachtig glanzend en gezond haar. Zo zorgen de pure micro pigmenten ervoor dat de haarschubben zo min mogelijk worden geopend. Dit geeft naast een mooi resultaat, een intense kleur die zeer lang behouden blijft. In onze online winkel vind je maarliefst 182 verschillende soorten kleuren, waarvan er 52 ammonia vrij zijn.

Onze bruine haarkleuringsproducten

Wens je je klant een prachtige bruine haarkleur? Dan kunnen wij de producten van Compagnia del Colore zeker aanbevelen. In ons assortiment vind je verschillende bruin kleuren die allemaal voor een prachtig resultaat zorgen. Wij zetten een drietal mogelijkheden voor je op een rij.

    • Zeer donkerbruin
    • Bruin
    • Lichtbruin

Bestel onze kwaliteits haarkleuringsproducten

Bent je benieuwd geworden naar onze kwaliteits haarverf? Of wens je meer informatie over onze producten? Dan bezoek je onze online winkel. Verder kan je ook direct contact opnemen via het telefoonnummer 06-50231905. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@probeautyandhairstyling.nl. Bestel in onze uitgebreide webshop de bruine haarverf die je wenst.

BEL ONS