Caramel haarverf

Plaats nu online jouw bestelling

Ben je op zoek naar caramel haarverf voor professioneel gebruik in jouw kapsalon? Bestel deze dan eenvoudig en snel in de webshop van Pro Beauty and Hairstyling. Wij zijn jouw online kappersgroothandel. Vanwege ons ruime assortiment aan haarproducten en kappersbenodigdheden, weten veel kappers inmiddels de weg naar onze webwinkel te vinden. Wat maakt onze producten aantrekkelijk? En waarom ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar haarverf in de kleur caramel? Lees het allemaal op deze pagina en plaats snel jouw online bestelling!

Caramel haarverf: trendy en elegant

De caramel haarkleuring van Pro Beauty and Hairstyling mag niet in het assortiment van jouw kapsalon ontbreken. Onze haarverf is van het Italiaanse merk Compagnia del Colore. Deze importeren we rechtstreeks uit Italië, waardoor wij scherpe prijzen kunnen hanteren. De tubes bevatten 100 ml, met een mengverhouding van 1:1,5. Dit betekent bijvoorbeeld dat 50 gram van de caramel kleuring gemengd moet worden met 75 gram geparfumeerde crème oxide of een universele kleur activator. Vervolgens laat je de caramel kleuring 20 tot 30 minuten inwerken, voor een prachtig kleurresultaat en perfecte grijsdekking.

Het gebruik van de caramel haarkleuring

Door de pure pigmenten in onze haarverf, worden de haarschubben nauwelijk geopend. Hierdoor krijgt het haar een gezonde glans en blijft de caramel kleur langer behouden. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de caramel haarverf, kun je een afspraak maken met een van de specialisten van Pro Beauty and Hairstyling. Wij komen dan bij jou langs om je meer te vertellen over onze haarproducten, de toepassing ervan en de trends in het vak. Ook voor haarverf ben je bij ons aan het juiste adres.

Bestel snel haarverf bij Pro Beauty and Hairstyling

Pro Beauty and Hairstyling richt zich met name op beginnende kappers. Zeker als je niet vast wilt zitten aan contracten en grote voorraden, is het bestellen in onze webshop ideaal. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op telefoonnummer 06-50231905 of stuur een e-mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Bestel eenvoudig jouw caramel haarverf in de webshop van Pro Beauty and Hairstyling!

BEL ONS