Meest gestelde vragen

Frequently Asked Questions

FAQ

Waarom staan er geen prijzen op jullie website?

Wij leveren onze producten niet aan particulieren, alleen aan (ambulante) kappers en haarstylisten gevestigd in Nederland. Als je kapper bent, kun je een account aanvragen. Als na controle van je gegevens blijkt dat je inderdaad een kapper bent, wordt je account geactiveerd en kun je na het inloggen onze prijzen zien. Je kunt dan ook bestellingen plaatsen.

Waarom is jullie haarverf zo goedkoop (in vergelijking met andere merken)?

Wij importeren onze kappersproducten rechtstreeks vanaf de fabriek in Italie en verkopen ze in Nederland rechtstreeks aan (ambulante) kappers en haarstylisten. We werken dus niet met groothandels. Een schakel minder in de keten resulteert in een concurrerende prijs. Daarnaast maken we vrijwel geen reclame.

Hoe kan ik klant worden?

Als je kapper of haarstylist bent, kun je een account aanvragen en als we die goedkeuren, ben je klant. Je kunt dan inloggen op onze website, prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Geven jullie korting?

Als je besluit te starten met ons merk Compagnia del Colore, dan bieden we je een eenmalige korting aan. Je kunt een startpakket samenstellen waarop we je korting geven in de vorm van een kleurenkaart en/of gratis producten. De hoogte van je eenmailige korting is afhankelijk van de grootte van je bestelling. Na je eerste bestelling, geven we afgezien van periodieke aanbiedingen, geen korting. Onze producten zijn altijd scherp geprijst.

Kan ik eerst producten testen voordat ik besluit om over te stappen?

Als je account is geactiveerd, kun je een gratis proefpakket aanvragen, bestaande uit een tube haarverf en peroxide naar keuze, een kleurverzorgende shampoo en kleurverzorgende creme. Zo kun je zelf 2 tot 4 kleuringen testen en kun je de verwerking, de kleur en de houdbaarheid zelf testen. Ben je tevreden? Dan praten we graag met je verder.

Hoe kan ik er achter komen hoeveel ik bespaar op mijn inkoop als ik overstap, op Compagnia del Colore haarverf?

Om dat te kunnen berekenen, hebben we de bespaar calculator ontwikkeld. Hier vul je de specificaties van je huidige merk en inkoop in en hde calculator berekent voor je wat je kwijt zou zijn als je bij ons zou inkopen en wat je besparing op jaarbasis is. Ga nu naar de bespaarcalculator

Kan er een vertegenwoordiger langskomen om me meer te vertellen over de producten?

Natuurlijk kan dat. Neem contact met ons op (bij voorkeur via e-mail) dan kunnen we een afspraak maken.

Geven jullie ook trainingen?

Als je interesse hebt in een training, kun je ons dat laten weten. Onze technisch adviseur zal contact met je opnemen om je wensen met je te bespreken en hij zal daarna een voorstel doen voor een training op maat.
BEL ONS