Groothandel haarproducten

Jouw veelzijdige groothandel

Ben je op zoek naar een veelzijdige groothandel in haarproducten? Bezoek dan de ruime online winkel van Pro Beauty and Hairstyling. In deze webshop vind je alle haarproducten en benodigdheden waarmee je je klanten optimaal van dienst kunt zijn. Al sinds 2007 zijn wij een zeer veelzijdige en vakkundige leverancier van kwalitatieve kappersproducten. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit, een uitstekende service en een zeer ruime keuze aan haarproducten. Bekijk snel wat je als kapper bij onze groothandel in haarproducten kunt kopen.

Onze aanpak als groothandel

Pro Beauty and Hairstyling onderscheidt zich op diverse punten van een standaard groothandel. Zo richten wij ons bewust op de wat kleinere kapsalons. Beginnende kappers bijvoorbeeld. Of ambulante kappers. Ook kappers die na enige ervaring voor zichzelf willen beginnen weten ons goed te vinden. Wat ons zo’n prettige partner maakt voor deze soort kapsalons, is dat je bij onze groothandel geen grote voorraad aan hoeft te schaffen. Ook sluiten wij geen contracten af met kappers. Je kunt in onze webshop dus zeer eenvoudig en desgewenst eenmalig precies die haarproducten bestellen die je als kapper nodig hebt.

Ons aanbod in haarproducten

Vanuit onze kappersgroothandel kunnen kappers alles bestellen op het gebied van kappersbenodigdheden. Binnen onze kappersproducten vind je bijvoorbeeld een groot aanbod in haarverf in onze online winkel. Onze haarverflijn, van Italiaanse makelij, bestaat uit 188 kleuren waarvan er 52 ammoniavrij zijn. Alle kleuren zijn mooi, rijk, intens en voorzien van een prachtige glans. Daarnaast werken deze producten zeer milieu- en haarvriendelijk. Door het gebruik van micropigmenten hoeven de haarschubben maar minimaal geopend te worden. Desalniettemin dringen de micropigmenten diep het haar binnen.

Welke haarproducten wil je bestellen?

Naast haarverf vind je bij ons allerhande producten voor het haar. Wil jij graag kwalitatieve producten gebruiken? Bezoek dan onze online winkel. Wij bieden voor de kleinere kapsalons en beginnende, zelfstandige en ambulante kappers alle benodigde producten, zoals:

  • Haarmaskers
  • Kleurmaskers
  • Blondeerpoeders
  • Permanentvloeistoffen
  • Shampoos en conditioners

Benader onze groothandel in haarproducten

U begrijpt, in de webshop van onze groothandel vind je al jouw gewenste kappersbenodigdheden en -producten. Besluit vandaag jouw gewenste producten te bestellen of neem eerst contact met ons op voor een afspraak. Bel naar 06-50231905 of stuur een mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Wij zijn graag jouw complete, betaalbare en professionele groothandel in haarproducten.

BEL ONS