Groothandel kapper

Groothandel kapper producten en benodigdheden

Op zoek naar een groothandel voor al je kapper producten en benodigdheden? Bekijk dan eens het ruime aanbod van Pro beauty and hairstyling! In onze webwinkel vind je als kapper alle producten en benodigdheden om je klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Als leverancier van professionele kappersproducten kun je bij ons altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit, een uitstekende service en een ruime keuze aan producten. Je bent bij ons niet gebonden aan een contract of een minimum besteding waardoor we de ideale partner zijn voor zowel beginnende en thuiskappers!

Dé groothandel voor iedere kapper

Groothandel Pro beauty and hairstyling levert sinds 2007 de meest professionele haarproducten voor iedere kapper. Door het ruime aanbod kunnen we zowel beginnende en thuiskappers als grote kapperszaken voorzien van de juiste materialen en apparatuur. Al onze haarproducten worden direct uit Italië geïmporteerd waardoor we een scherpe prijs kunnen rekenen voor een hoogwaardige kwaliteit producten. In ons assortiment vind je onder meer de volgende producten:

  • Haarverf
  • Apparatuur
  • Stylingproducten
  • Verzorgingsproducten
  • Werkmaterialen
  • Make-up

Kennismakingsgesprek

Als groothandel komen we graag bij jou als kapper langs om te bekijken welke producten en apparatuur het beste bij jouw kapsalon passen. Daarnaast kunnen we tevens adviseren op het gebied van techniek. Zou je graag kennis maken met een van onze specialisten? Neem contact op om een afspraak te maken.

Wilt u meer weten over groothandel kapper of over Pro Beauty and Haisrtyling, bekijk dan ook eens deze pagina’s:
Groothandel haarverfMake-up groothandelKappersspullenKapper apparatuur

BEL ONS