Haarverf kapper

Haarverf van Compagnia del Colore

Pro Beauty and Hairstyling is een toonaangevende webshop voor kappers. Hier vind je onder andere de haarverf van het bekende en hoogwaardige merk Compagnia del Colore. In onze handige en veelzijdige webshop kunnen (ambulante) kappers en eigenaars van salons heel gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Wij bieden je alles op het gebied van kappersproducten en kappersbenodigdheden, maar ook make-up. Iedere kapper kan dus vanaf nu gewoon online haarverf en andere kappersbenodigdheden bestellen. De bestelling wordt al binnen 2 werkdagen geleverd.

De haarverf voor iedere kapper

Haarverf van het toonaangevende merk Compagnia del Colore is geschikt voor iedere kapper. Dit merk levert maar liefst 188 intense en prachtige kleuren. Ook extra milde haarverf zonder ammonia is verkrijgbaar in 52 kleuren. Omdat de haarverf hoogwaardige micropigmenten bevat, krijgt het haar na kleuring een schitterende glans. De kleur blijft lang mooi en de inwerktijd is 20 tot 30 minuten. Dit maakt Compagnia del Colore de ideale haarverf voor iedere kapper. In onze webshop vind je niet alleen haarverf, maar ook blondeerpoeders, permanentvloeistoffen, kleurmaskers, shampoos en styling- en finishingproducten. Bekijk ook ons aanbod op het gebied van kappersbenodigdheden:

  • apparatuur
  • werkwagens
  • kappersfietsen
  • werkmaterialen
  • snijmessen
  • borstels
  • salonaankleding

Je hoeft bij Pro Beauty and Hairstyling geen contract af te sluiten, je hoeft niet voor een minimum bedrag te bestellen en je kunt onze producten per stuk bestellen! Alleen maar voordelen dus! Plaats meteen een bestelling en de producten worden al binnen 2 werkdagen geleverd.

Maak een account aan en plaats een bestelling

Haarverf voor kappers bestel je bij Pro Beauty and Hairstyling. Maak meteen een account aan.

Maak een account aan en je kunt als professionele kapper meteen haarverf bestellen.

Wilt u meer weten over haarverf kapper of over Pro Beauty and Haisrtyling, bekijk dan ook eens deze pagina’s:
Haarverf groothandelBruidsmake-up prijzenKapsalon winkelKappersfohn

BEL ONS