Haarverf kleuren

De mooiste haarverf kleuren

Zoekt je voor een kapsalon verschillende haarverf kleuren met een hoogwaardige kwaliteit? Bezoek dan snel de online winkel van Pro Beauty and Hairstyling. Hier vind je een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren haarverf. De kappershaarverf bij Pro Beauty and Hairstyling is van het Italiaanse merk Compagnia del Colore, dat bekend staat om haar hoogstaande kwaliteit. In de collectie vindt je maarliefst 182 verschillende soorten kleuren. Hiervan zijn er 52 ammoniavrij. Omdat wij de haarproducten direct van de fabriek in Italië importeren, kunnen wij ze direct aan jou als kapper verkopen tegen een gunstige prijs. Wilt je meer te weten komen over onze haarverf of de vele andere producten die wij verkopen? Dan kan je verder lezen of je gaat direct naar onze webshop waar je de keuze hebt uit vele haarverf kleuren.

De gebruiksaanwijzing van onze haarverf

Voordat je de verschillende producten wilt aanschaffen, heb je behoefte aan meer informatie. Een tube verf bevat 100 ml en kan 2 tot 4 maal worden gebruikt. De mengverhouding die je het beste aan kunt houden van een is 1 + 1,5. Dit betekent dat je bijvoorbeeld 50 gram kleur creme + 75 gram universele kleur activator of geparfumeerde crème oxide moet mengen voor het gewenste resultaat. De verf heeft een inwerktijd is tussen de 20 en 30 minuten. Deze mooie producten hebben een 100% grijsdekking, wat voor een prachtig resultaat zorgt bij je klanten.

Gezond en mooi gekleurd haar met kappershaarverf

De haarverf producten van Compagnia del Colore bezitten pure micro pigmenten. Deze zorgen ervoor dat de haarschubben zo weinig mogelijk geopend hoeven te worden. Het geeft het haar een prachtige glans en houdt de kleur langer mooi, daarnaast blijft het haar ook levendig en gezond. Zoals gezegd zijn er vele verschillende soorten kleuren te verkrijgen. Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden. Je kunt zowel kiezen uit natuurlijke haarkleuren als mode haarkleuren. Bekijk snel onze online winkel voor meer informatie.

De verschillende kleuren in ons assortiment

Benieuwd geworden naar welke kleuren wij in het assortiment hebben? Wij zetten hier een aantal mogelijkheden voor je op een rij:

  • Hazelnoot
  • Caramel
  • Tabak
  • Mahonie
  • Zilver
  • Chocolade

Bezoek onze webshop

Wil je haarverf bestellen voor je kapsalon? Bezoek dan onze webshop en plaats eenvoudig een bestelling. Wens je meer informatie over onze haarproducten, kappersbenodigdheden of make-up? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-50231905 of stuur een e-mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Wij geven je graag meer informatie over de vele haarverf kleuren in onze collectie.

BEL ONS