Hazelnoot haarverf

Schaf eenvoudig jouw hazelnoot haarverf aan

Wil je voor jouw kapsalon hazelnoot haarverf aanschaffen? Dan ben je in de online winkel van Pro Beauty and Hairstyling aan het juiste adres. In ons ruime assortiment hebben wij een enorme keuze in haarverf. Ook de kleur hazelnoot mag in jouw kapsalon natuurlijk niet ontbreken. Graag vertellen we je meer over onze online kappersgroothandel. Ben je een beginnend kapper? Dan bestel je snel en eenvoudig al jouw haarproducten in onze webshop. Heb je vragen over het gebruik van bepaalde producten? Onze medewerkers staan voor je klaar met gedegen advies. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met je in kunnen plannen.

Werken met onze haarverf

Onze haarverf is van het Italiaanse merk Compagnia del Colore, een zeer goed merk dat we direct uit Italië importeren. De tubes bevatten zo’n 100 ml haarverf, waarbij de mengverhouding altijd 1 op 1,5 is. Dat betekent dat 50 gram kleurcrème gemengd moet worden met 75 gram geparfumeerde crème oxide of een universele kleur activator. De hazelnoot kleuring moet 20 tot 30 minuten inwerken. Met een prachtig kleurresultaat en perfecte grijsdekking als gevolg!

De hazelnoot haarkleuring aanbrengen

De hazelnoot haarkleuring bevat pure micro pigmenten. De pigmenten in onze haarverf zorgen ervoor dat de haarschubben nauwelijks geopend hoeven te worden, waardoor het haar gezonder blijft. Ook krijgt het haar een mooie glans en blijft de kleur langer behouden. Heb je vragen over het toepassen van de haarverf? De juiste verhoudingen voor het mengen van de hazelnoot haarverf of wil je geadviseerd worden over de producten in je salon? Maak dan een afspraak met een van de specialisten van Pro Beauty and Hairstyling. Zij komen graag bij je langs om je meer te vertellen over onze producten, het gebruik ervan en trends in het vak!

Bestel jouw hazelnoot haarkleuring eenvoudig online!

Wil jij ook kennismaken met de kwaliteitsproducten van Pro Beauty and Hairstyling? Dat kan! Bestel eenvoudig en snel jouw producten online in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering binnen twee werkdagen. Wil je liever eerst een adviesgesprek inplannen zodat we kunnen kijken welke producten geschikt zijn voor je salon? Bel dan op telefoonnummer 06-50231905 of stuur een e-mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Graag vertellen we meer over het werken met onze hazelnoot haarverf in jouw salon!

BEL ONS