Kapper apparatuur

Betaalbare kapper apparatuur van uitstekende kwaliteit

Voor betaalbare kapper apparatuur van een uitstekende kwaliteit ben je bij Pro beauty and hairstyling aan het juiste adres! Sinds 2007 zijn wij een toonaangevende leverancier van kappersproducten en benodigdheden in Nederland en voorzien we zowel grote kapperszaken als kleine salons van alle gewenste haarproducten. Door het totaalpakket aan producten hebben we ook voor jou als kapper de juiste producten in huis en geven we je graag een deskundig advies over het gebruik van de verschillende artikelen!

Kapper apparatuur van Pro beauty and hairstyling

In onze webwinkel vindt je een ruim assortiment kapper apparatuur van een uitstekende kwaliteit. Wij leveren enkel apparatuur van Comair waardoor we precies weten wat we je verkopen en dat je tevreden zult zijn over de aankoop. In het aanbod vind je onder meer:

  • Haardrogers
  • Stijltangen
  • Tondeuses

Ook voor andere werkmaterialen zoals borstels, scharen, werkkarren en andere kappersmaterialen ben je bij Pro beauty and hairstyling aan het juiste adres! Bekijk het complete aanbod eenvoudig online om te zien of we jou kunnen helpen aan de juiste materialen.

Meer informatie

Heb je vragen over een van onze producten, de prijzen van kapper apparatuur of de levering van artikelen? Neem dan even contact met ons op via het formulier.

Wilt u meer weten over kapper apparatuur of over Pro Beauty and Haisrtyling, bekijk dan ook eens deze pagina’s:
Haircare productenGroothandel haarproductenMake-up groothandelKappersspullen

BEL ONS