Kappersfohn

De perfecte afwerking met een professionele kappersfohn

Een kappersfohn is essentieel voor de finishing touch van een kappersbehandeling. Immers, je maakt elke behandeling optimaal af door het haar professioneel te föhnen. En wel met een fohn van Pro Beauty and Hairstyling. Neem snel een kijkje in onze uitgebreide webshop. Laat je inspireren door ons aanbod, selecteer jouw gewenste product en kies voor bestellen. Bij ons heb je de keus uit een Turbostratos 3800, een Super Light 2500 en een Top Power 3200 fohn. Lees verder voor meer informatie of kies ervoor direct jouw favoriete kappersfohn te kopen.

Meer informatie over de Turbostratos 3800

De Turbostratos 3800 is een professionele kappersfohn met een keramische grill en AC-Motor op 2400 Watt. Deze praktische fohn heeft twee snelheden en twee temperatuurniveaus. Daarnaast is de haardroger voorzien van een koudknop. Hierdoor kun je als vakkundige kapper precies die kapsels en coupes realiseren die de klant wenst. De Turbostratos 3800 bevat een onbreekbare behuizing en een kabel van drie meter met ophangoog. Tot slot wordt deze fohn geleverd met twee opzetstukken (breed en smal).

Meer informatie over de Super Light 2500

In tegenstelling tot de Turbostratos 3800 is de Super Light 2500 een haardroger met de innovatieve Ionic-, Ceramic- en Tourmalinetechnologie met DC-Motor op 1600-1800 Watt. Deze techniek maakt het onder andere mogelijk dat negatief geladen ionen de waterdruppels in het haar veranderen in micromoleculen. Deze worden door het haar opgenomen, geven vochtigheid en zorgen ervoor dat het haar een briljante glans en een gezond uiterlijk krijgt. Omdat er een natuurlijke bron voor negatieve ionen voor wordt gebruikt, is de kans op statische oplading aanzienlijk verminderd. Tot slot weegt deze haardroger slechts 450 gram.

Meer informatie over de Top Power

De Top Power 3200 is een praktische kappersfohn met een AC-Motor op 2000 Watt. Ook deze fohn heeft twee snelheden, twee temperatuurniveaus en een koudknop. Daarnaast is deze haardroger in te stellen op een koudniveau. De Top Power 3200 bevat een onbreekbare behuizing en een kabel van 2,8 meter met ophangoog. Er zit bij deze haardroger één opzetstuk.

Weet je al welke kappersfohn jij wilt kopen?

Heb jij al een favoriete kappersfohn gekozen uit bovenstaande opsomming? Of wens je nog meer informatie? Bel in het laatste geval naar telefoonnummer 06-50231905 of stuur een mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Ben jij er al uit? Bezoek dan onze webshop, selecteer de haardroger die je wilt kopen en klik op bestellen. Dan bezorgen wij binnen 3 tot 6 werkdagen jouw ideale kappersfohn in je kapsalon.

BEL ONS