Kappersgroothandel

Jouw veelzijdige kappersgroothandel

Ben je op zoek naar een kappersgroothandel voor al je kappersproducten en -benodigdheden? Bekijk dan de ruime online winkel van Pro Beauty and Hairstyling. In onze webshop tref je alle producten en benodigdheden aan waarmee je je klanten optimaal van dienst kunt zijn. Wij zijn graag jouw leverancier van professionele kappersbenodigdheden. Bij ons kun je rekenen op een hoogwaardige kwaliteit, een uitstekende service en een zeer ruime keuze aan producten. Hierdoor zijn wij de ideale kappersgroothandel voor zowel beginnende en thuiskappers.

Waarom kiezen voor ons?

Pro Beauty and Hairstyling is niet zomaar een kappersgroothandel. Wij richten ons bewust op de wat kleinere salons. Denk aan beginnende kappers, ambulante kappers en kappers die na enige ervaring voor zichzelf willen beginnen. Het grote voordeel voor deze doelgroep, is dat je bij ons geen grote voorraad aan hoeft te schaffen. Ook werken wij niet met contracten. Kortom, wanneer je iets wilt bestellen, kun je de betreffende kappersbenodigdheden zeer eenvoudig en eenmalig kopen uit onze webshop. Binnen twee werkdagen wordt het al bij je bezorgd.

Ons aanbod in producten

Vanuit onze kappersgroothandel kun je alles bestellen wat je nodig hebt in je salon. Van haarverf tot apparatuur. En van make-up tot kappersstoelen. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door ons grote en veelzijdige aanbod in kappersbenodigdheden. Al onze haarproducten worden direct uit Italië geïmporteerd. Hierdoor kunnen we een zeer scherpe prijs rekenen. Weet je niet precies welke producten het beste bij jouw salon passen? Als kappersgroothandel komen we graag bij jou langs om te kijken welke kappersbenodigdheden en apparatuur het beste bij jouw kapsalon passen. Daarnaast kunnen we je tevens adviseren op het gebied van techniek. Maak direct een afspraak via onderstaande contactgegevens.

Wat wil je bestellen?

Omdat wij een zeer ruim aanbod in producten aanbieden, kun je bij ons in één keer alles kopen wat je nodig hebt. Zo bieden wij onder andere het volgende aan:

  • Kappersfietsen
  • Kappersstoelen
  • Kappersproducten
  • Haarverf en make-up
  • Kappersbenodigdheden

Maak kennis met onze kappersgroothandel

Onze kappersgroothandel is al sinds 2007 actief op de Nederlandse kappersmarkt. Wellicht ken je ons nog onder de naam Compagnia del Colore. Wil je kennis met ons maken? Besluit dan nu jouw gewenste producten te bestellen vanuit onze webshop. Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 06-50231905 of mailen naar info@probeautyandhairstyling.nl. Wij zijn graag jouw complete en professionele kappersgroothandel.

BEL ONS