Kappersmes

Een kappersmes zorgt voor de finishing touch

Een kappersmes is essentieel voor de finishing touch. In de webshop van Pro Beauty and Hairstyling vind je kappersmessen om mee te modelleren, te scheren of om te snijden. Ons kappers snijmes is ideaal om de haren in de nek netjes af te werken. Dit maakt een scheermes onmisbaar voor elke kapper. Wil jij ook een perfecte styling kunnen realiseren bij je klanten? Kijk dan eens rond in onze online winkel en besluit een kappersmes te kopen.

Meer informatie over onze groothandel

Pro Beauty and Hairstyling is al sinds 2007 actief. Vooral voor de kleinere kapsalons bieden wij uitkomst. Dit komt omdat wij geen minimum bestelling van je vragen. Wil jij slechts één product bestellen? Dat is bij ons geen probleem. Daarnaast hoef je met ons geen contract af te sluiten. Ook voor een eenmalige bestelling zijn wij dus jouw ideale partner. Dankzij deze aanpak vormen wij dé ideale kappersgroothandel voor startende kapperszaken, ambulante kappers en beginnende kappers die een eigen salon willen beginnen. Wil jij jouw kapperscarrière uitbreiden of voltooien door een nieuw kappersmes te bestellen? Bezoek dan nu onze webshop en selecteer jouw favoriet.

Verschillende soorten kappersmessen

In onze webshop vind je verschillende soorten kappersmessen. Zo leveren we uiteraard een basismodel. Maar ook als je liever werkt met een in de beschermbeugel geïntegreerde kam, kun je prima bij ons terecht. Zoek jij een open scheermes voor het bijwerken van de neklijn? Of ben je juist op zoek naar een klassiek scheermes voor het stijlvol afwerken van bakkebaarden bijvoorbeeld? In ons uitgebreide assortiment vind je daarnaast verschillende soorten opzetkammen en -mesjes. Een kappers snijmes is ook ideaal voor het uitdunnen van haren. Omdat wij zo’n ruime collectie aanbieden, is het wellicht ook slim meteen een kappersschaar te kopen. Of je nou kiest voor een nekmes, snijmes of scheermes; je weet bij ons zeker dat de kwaliteit van het kappersmes hoog is. Plaats vandaag nog je bestelling en jouw kappersmes wordt binnen twee dagen bezorgd.

Onze merken messen

Pro Beauty and Hairstyling verkoopt kappersmesjes van de volgende merken:

  • Jaguar
  • Tondeo
  • Feather

Wil jij een kappersmes kopen?

Elke kapper behoeft een kappersmes. Vanuit onze online winkel kun je precies bestellen wat jij nodig hebt. Wens je alsnog meer informatie over ons aanbod kappersmessen? Bel dan naar telefoonnummer 06-50231905. Of stuur een e-mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Bij ons kun je het ideale kappersmes kopen voor jouw salon.

BEL ONS