Kappersschaar

Kappersschaar nodig?

Voor een kapper is een kappersschaar het meest essentiële artikel. Heb jij een nieuwe schaar nodig? Neem dan een kijkje in de ruime webshop van Pro Beauty and Hairstyling. Wij bieden verschillende kappersscharen aan. Voor verschillende technieken, in diverse designs en allerhande formaten. Weet je nog niet precies welke schaar jij het beste kunt gebruiken? Voor knippen, slicen of uitdunnen bijvoorbeeld? Laat je dan adviseren door onze specialisten. Wij komen graag op afspraak bij je op bezoek om jouw wensen, eisen en behoeften door te spreken. Dan helpen wij jou graag aan de juiste kappersschaar.

Informatie over onze kappersgroothandel

Sinds 2007 is Pro Beauty and Hairstyling al actief op de Nederlandse kappersmarkt. Voornamelijk de kleinere kapsalons weten ons prima te vinden. Dit komt omdat je bij ons geen minimum bestelling hoeft te plaatsen. Daarnaast sluiten wij geen contract met je af. Wil je een enkele schaar bestellen? Geen probleem. Vanwege deze aanpak hebben wij ons weten te vormen tot dé ideale kappersgroothandel voor startende kapperszaken, ambulante kappers en beginnende kappers die een eigen salon willen beginnen. Een kapperscarrière begint bij de aanschaf van een passende kappersschaar. Bezoek onze webshop en besluit bij ons dit basisproduct te kopen.

Alles voor een complete knipbeurt

Zoals gezegd is een kappersschaar hét basisproduct voor elke kapper. Maar wil je een knipbeurt volledig zo vormen zoals je wenst? Dan zijn ook onze andere producten handig om te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een snijmes en een tondeuse. Naast de kappersschaar kun je hiermee precies die kapsels realiseren waar de klant om vraagt. Bij ons weet je zeker de juiste producten te bestellen. De kwaliteit ervan is hoog. Onze aanpak is al sinds 2007 een bewezen en ervaren systeem. En je hebt jouw gewenste producten al binnen twee werkdagen in huis. Kortom, plaats vandaag nog je bestelling.

Onze kenmerken

Pro Beauty and Hairstyling is te herkennen aan de volgende kenmerken:

  • Snelle service
  • Ruime webshop
  • Klantspecifiek advies
  • Kwalitatieve producten
  • Klantvriendelijke aanpak

Kom bij ons een kappersschaar kopen

Het werk van een kapper hangt voor een zeker deel af van de betreffende kappersschaar. In onze online winkel kun je precies die schaar bestellen die past bij jouw stijl, clientèle en werkwijze. Wens je meer informatie of wil je dat wij een bezoekje brengen aan jouw kapsalon? Bel dan naar 06-50231905. Of stuur een mailtje naar info@probeautyandhairstyling.nl. Bij ons vind je de ideale kappersschaar voor jouw salon.

BEL ONS