Kappersstoel

Kappersstoel nodig?

Wil je een kappersstoel kopen? Neem dan een kijkje in de ruime webshop van Pro Beauty and Hairstyling. Wij bieden diverse kappersstoelen aan. Van praktische kuipjes tot indrukwekkende fauteuils. In onze online winkel vind je alle producten en benodigdheden om je klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij ons kun je altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit, een uitstekende service en een ruime keuze aan producten. Bovendien ben je bij ons niet gebonden aan een contract of een minimum besteding. Hierdoor vormen wij de ideale partner voor zowel beginnende als thuiskappers. Kijk snel of wij jouw ideale kappersstoel aanbieden.

Meer informatie over ons

Pro Beauty and Hairstyling werkt sinds 2007 op de Nederlandse kappersmarkt. Tot voor kort onder onder de naam Compagnia del Colore. Onze webshop is vooral gericht op de kleinere kapsalons, ambulante kappers en kappers die na hun opleiding of na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in een salon, voor zichzelf beginnen. Bij ons hoef je namelijk geen grote voorraad aan te schaffen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een kappersstoel, een kappersfiets, kappersproducten, kappersbenodigdheden en make-up. Alle spullen die je nodig hebt, vind je bij elkaar in één webshop. Je bestelling wordt bovendien al binnen twee werkdagen bezorgd.

Ons aanbod in kappersstoelen

Weet je nog niet precies wat voor een soort kappersstoel het beste tot z’n recht komt in jouw salon? Laat ons dan bij je langskomen. Dit doen wij graag op afspraak. Dan kunnen we zorgvuldig met je bespreken wat jouw wensen, eisen en behoeften zijn. De ene kappersstoel is namelijk de andere niet. Wat past bij jouw aanpak? Hanteer je een toegankelijke, gezellige en persoonlijke sfeer in je salon? Of kies je liever voor een chique, professionele en exclusieve uitstraling? Wij horen het graag. Dan kiezen wij naar aanleiding daarvan de perfecte kappersstoelen voor je uit. Uiteraard afgestemd op jouw budget.

Hiervoor kun je ook bij ons terecht

Vind je het handig meerdere producten in één keer te bestellen? Overweeg dan ook meteen de volgende producten uit onze webshop te kopen. Wij bieden naast kappersstoelen ook het volgende aan:

  • Apparatuur
  • Werkwagens
  • Kappersfietsen
  • Werkmaterialen
  • Salonaankleding

Besluit vandaag een kappersstoel te kopen

Gun jij je klanten een praktische, indrukwekkende en lekker zittende kappersstoel? Besluit deze dan te bestellen uit onze online winkel. Heb je vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-50231905 of e-mailadres info@probeautyandhairstyling.nl. Dan bespreken wij graag met jou waar jouw ideale kappersstoel zoal aan moet voldoen.

BEL ONS