Kapperswasbak

Kies voor een praktische kapperswasbak

Een kapperswasbak kan natuurlijk niet ontbreken in een kapsalon. Voor vrijwel elke behandeling is dit kappersartikel nodig. In de webshop van Pro Beauty and Hairstyling tref je verschillende producten aan voor dagelijks gebruik, waaronder een professionele wasbak. Zodra je de stap zet jouw gewenste wasunit te bestellen, heb je deze binnen drie tot zes werkdagen al in huis. Onder andere deze snelheid maakt ons de ideale kappersgroothandel voor beginnende en ambulante kappers. Lees verder om meer voordelen van onze aanpak te ontdekken. Of bestel direct onze praktische kapperswasbak.

Meer informatie over onze kapperswasbak

De wasunit die wij aanbieden is uitermate geschikt voor elke kapper. Hij geeft je namelijk de mogelijkheid de haren van jouw klanten op een klantvriendelijke, snelle doch uitvoerige wijze te wassen. De wasbak die wij aanbieden is van het merk Golfo. Dit merk staat bekend als degelijk, duurzaam en betaalbaar. Omdat deze professionele kapperswasbak op wielen is geplaatst, is deze zeer praktisch in gebruik in je kapsalon. De wasunit is bovendien in hoogte verstelbaar en voorzien van een stevige afvoerslang. Dit maakt hem het ideale basisproduct voor elke kapper. De afmetingen van de wasbak zijn 46 cm bij 46 cm. Je hebt hierdoor voldoende ruimte de haren van de klant te wassen. Tegelijkertijd staat de wasbak vanwege zijn compacte vormgeving je nooit in de weg.

Onze werkwijze

Pro Beauty and Hairstyling staat vooral bij de wat kleinere kapsalons bekend als een complete, betrouwbare en toegankelijke partner. Dit komt omdat wij geen contracten verlangen met onze klanten. Mocht je dus slechts eenmalig een bestelling willen plaatsen, dan is dat bij ons geen probleem. Deze bestelling mag daarnaast van elke grootte zijn. Of je nou een hele bus vol kappersbenodigdheden en -producten bestelt, of maar één enkele kapperswasbak van ons verlangt; bij ons kan het allemaal. Deze werkwijze hanteren wij al sinds onze oprichting in 2007. Heb jij ook behoefte aan artikelen van topkwaliteit? Bezoek dan nu onze online winkel, selecteer wat je wilt bestellen en geniet na enkele dagen al van je nieuwe producten.

Een kapperswasbak bestellen

Zoals gezegd is het bestellen van een kapperswasbak via de webshop van Pro Beauty and Hairstyling uiterst eenvoudig. Heb je toch nog wat vragen over onze wasunit of werkwijze? Benader ons dan via telefoonnummer 06-50231905 of e-mailadres info@probeautyandhairstyling.nl. Met onze kapperswasbak vergemakkelijk je jouw werkzaamheden als kapper enorm.

BEL ONS