Kleuren haarverf

De mooiste kleuren haarverf

Ben je op zoek naar verschillende kleuren haarverf voor in je kapsalon? Dan bent je bij Pro Beauty and Hairstyling aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer groot assortiment met verschillende haarverf kleuren. De verf die wij bieden is van het Italiaanse merk Compagnia del Colore. Dit merk staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding. In de collectie van Compagnia del Colore vind je wel 182 verschillende kleuren, waarvan 52 ammoniavrij zijn. Wij importeren de haarproducten direct vanuit de Italiaanse fabriek. Wij kunnen hierdoor de producten tegen een zeer gunstige prijs bieden aan jou als kapper. Bent je benieuwd geworden naar onze haarverf of de andere verschillende producten die wij verkopen? Dan kan je verder lezen of direct onze overzichtelijke online winkel bezoeken en de verschillende kleuren haarverf bekijken.

Informatie over ons haarverf

Wij informeren je graag over onze mooie haarproducten. Een tube van het haarverf bevat 100 ml en kan 2 tot 4 keer gebruikt worden bij je klanten. De beste verhouding om het te mengen is 1 + 1,5. Dit betekent dat je bijvoorbeeld 50 gram kleur creme + 75 gram universele kleur activator of geparfumeerde crème oxide moet mengen voor een mooi resultaat. Je moet ongeveer 20 tot 30 minuten wachten voordat de verf ingewerkt. Het zorgt voor een prachtige 100% grijsdekking.

De beste ingrediënten en de mooiste kleuren

Een haarproducten van het merk Compagnia del Colore bevat speciale pure micro pigmenten. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de haarschubben zo min mogelijk geopend worden. Het geeft het haar een prachtige, gezonde glans en houdt de kleur langer mooi. Het product is beschikbaar in vele verschillende kleuren. Je vindt bij ons zowel natuurlijke haarkleuren als mode haarkleuren. In onze online winkel vindt je meer informatie over de mogelijkheden.

Voor welke kleur kiest u?

Wil je meer weten over de vele verschillende kleuren die in ons assortiment te vinden zijn? Wij zetten hier een aantal mogelijkheden voor je op een rij:

  • Caramel
  • Chocolade
  • Hazelnoot
  • Tabak
  • Mahonie
  • Zilver

Bekijk onze online winkel

Wil je meer te weten komen over onze verschillende haarproducten? Of wil je een haarverf voor je kapsalon bestellen? Dan kunt je eenvoudig onze webshop bezoeken en een bestelling plaatsen. Tevens kan je ook contact met ons opnemen door te bellen naar 06-50231905 of stuur een e-mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Wij helpen je graag met het geven van advies bij de verschillende kleuren haarverf.

BEL ONS