Kwaliteits haarverf

Haarverf Compagnia del Colore

Kwaliteits haarverf van het merk Compagnia del Colore kun je online bestellen bij Pro Beauty and Hairstyling. Dit is de complete webshop voor kappers. Ambulante kappers en salons kunnen hier online kwaliteits haarverf en andere kappersproducten bestellen zonder vast te zitten aan een contract. Bovendien hanteren wij geen minimum bestedingsdrempel zodat je ook producten per stuk kunt bestellen. Bekijk ons zeer volledige aanbod en plaats een bestelling. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen bezorgd.

Kwaliteits haarverf voor kapsalons

Pro Beauty and Hairstyling levert kwaliteits haarverf van het toonaangevende merk Compagnia del Colore. Van dit merk zijn 188 intense kleuren verkrijgbaar. Ook verf zonder ammonia vind je in ons aanbod (52 sprankelende kleuren). De kwaliteits haarverf bevat hoogwaardige micropigmenten. Dankzij de pigmenten krijgt het haar niet alleen een diepe en intense kleur, maar ook een schitterende glans. De inwerktijd van deze kwaliteits haarverf is 20 tot 30 minuten. De permanente verf wordt gemengd met waterstofperoxide en voor een spoeling meng je het product met de universele activator. Je kunt de verf van Compagnia del Colore meteen online bestellen. Bekijk ook ons aanbod op het gebied van blondeerpoeders, permanentvloeistoffen, kleurmaskers, shampoos en styling- en finishingproducten.

Ook kappersbenodigdheden

In onze webshop vind je niet alleen kappersproducten, maar ook vele verschillende kappersbenodigdheden. Denk hierbij aan:

  • apparatuur
  • werkwagens
  • kappersfietsen
  • werkmaterialen
  • snijmessen
  • borstels
  • salonaankleding

Maak een account aan en plaats een bestelling

Wil je voor jouw salon kwaliteits haarverf bestellen? Maak dan een account aan bij Pro Beauty and Hairstyling.

Maak een account aan en je kunt als professionele kapper meteen kwaliteits haarverf bestellen.

Wilt u meer weten over kwaliteits haarverf of over Pro Beauty and Haisrtyling, bekijk dan ook eens deze pagina’s:
Kapsalon winkelKappersfohnHaarverf kapperGoedkope kappersspullen

BEL ONS