Mahonie haarverf

Bestel online haarverf voor in jouw kapsalon

Wanneer je voor jouw kapsalon op zoek bent naar mahonie haarverf, ben je bij online kappersgroothandel Pro Beauty and Hairstyling aan het juiste adres. Je kunt al onze haarproducten eenvoudig en snel bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering. We hebben een ruim assortiment met producten en materialen van de beste kwaliteit. Ideaal voor de beginnende kapper, die niet meteen vast wil zitten aan contracten en grote voorraden. Heb je vragen over onze haarverf in de kleur mahonie? Lees dan verder op deze pagina of maak eens een afspraak met een van onze specialisten.

Toepassen van onze mahonie haarverf

Mahonie is een zeer geliefde haarkleur. Zeker in de herfst en winter zullen veel klanten hun haar in deze prachtige tint willen laten verven. Deze kleur haarverf mag dan zeker niet in jouw kapsalon ontbreken! Onze haarverf van het merk Compagnia del Colore importeren we rechtstreeks vanuit Italië. Elke tube bevat zo’n 100 ml, waarbij de mengverhouding altijd 1:1,5 is. Dit houdt in dat bijvoorbeeld 50 gram van de mahonie haarverf gemengd moet worden met 75 gram geparfumeerde crème oxide of een universele kleur activator. De mahonie haarkleuring moet vervolgens 20 tot 30 minuten inwerken, voor een schitterend kleurresultaat en perfecte grijsdekking.

Advies nodig over onze haarverf?

Vanwege de pure pigmenten in de mahonie haarkleuring, hoeven de haarschubben nauwelijks te worden geopend. Het haar krijgt een gezonde glans en de mahonie kleur blijft langer behouden. Heb je vragen over het werken met onze haarverf? Maak dan eens een afspraak met een van onze specialisten! Wij komen graag bij je langs om je te adviseren over producten, vertellen je meer over de werking ervan en bespreken diverse technieken. Ook nieuwe trends in het vak komen aan bod!

Plaats nu jouw bestelling!

Pro Beauty and Hairstyling is een online kappersgroothandel, die zich met name op beginnende kappers richt. Wij werken zonder contracten en het plaatsen van kleinere bestellingen is bij ons geen probleem. Heb je vragen over onze producten of wil je meer weten over de werking ervan? Plan dan gerust een afspraak. Je kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer 06-50231905 of stuur een e-mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Bestel snel onze mahonie haarverf in de webshop van Pro Beauty and Hairstyling!

BEL ONS