Make-up groothandel

Make-up en kappers groothandel

Pro beauty and hairstyling is zowel je make-up als kappers groothandel met een uitgebreid online aanbod! In onze webwinkel vindt je een uitgebreide keuze aan kleuren, soorten en prijsklassen make-up van een uitstekende kwaliteit. Door het ruime aanbod vind je bij ons altijd een passend product voor jouw winkel of schoonheidssalon. Alle producten zijn eenvoudig online te bekijken en bestellen en worden rechtstreeks ingekocht bij onze fabrikant in Duitsland. Hierdoor kunnen we je een goede kwaliteit garanderen en scherpe prijzen rekenen voor onze producten!

Make-up groothandel met diverse producten van hoogstaande kwaliteit

Naast haarproducten is Pro beauty and hairstyling ook op het gebied van make-up dé online groothandel voor al je producten! Als schoonheidsspecialist of visagist wil je je klanten graag compleet in de watten leggen en op alle mogelijk manier verwennen. In ons assortiment vind je naast haarproducten dan ook make-up voor je gezicht, ogen en lippen. Net als onze haarproducten zijn ook deze artikelen zeer aantrekkelijk geprijsd en van een hoogwaardige kwaliteit!

Kennismakingsdisplay

Zou je graag kennis maken met de make-up lijn van groothandel Pro beauty and hairstyling? Bestel dan snel online een kennismakingsdisplay. Wij komen graag bij je langs om de verschillende producten te showen en geven je graag een advies over het aanbrengen en het gebruik van de verschillende producten. Heb je vragen of zou je graag een afspraak maken? Neem dan contact op door het formulier in te vullen.

Wilt u meer weten over make-up groothandel of over Pro Beauty and Haisrtyling, bekijk dan ook eens deze pagina’s:
Kwaliteits haarverfKappersgroothandel onlineHaarverf kapperGroothandel haarproducten

BEL ONS