Verzenden en retourneren

Verzenden

Zodra je een bestelling hebt geplaatst en betaald, wordt je bestelling verwerkt en daarna verstuurd via NedPak. In de regel is onze levertijd maximaal 2 werkdagen.

Bestelling Bezorging
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag ochtend
Vrijdag t/m zondag Dinsdag

Wij kunnen deze korte levertijden alleen garanderen als de betaling vlak na de bestelling bij ons binnen is. Daarom adviseren we om via iDEAL te betalen of onder rembours te laten bezorgen. Je betaalt je bestelling in dat geval aan de bezorger. Zorg dat er iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen en zorg dat het te betalen bedrag contant klaar ligt.

Ander bezorg adres, andere bezorgdag

Is er op de dag van de bezorging niemand aanwezig? Laat dit dan even weten. Het pakket kan namelijk ook op een ander adres worden bezorgd. Het is ook mogelijk om een andere bezorgdag door te geven. Plaats je je bestelling bijvoorbeeld op maandag, maar je wilt het pakket pas op vrijdag ontvangen, dan kun je dit bij 'opmerkingen' vermelden.

Retourneren

Het kan gebeuren dat een besteld product niet naar je zin is. In dat geval kun je het product in de originele, onaangebroken en onbeschadigde verpakking naar ons terug sturen. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Na het ontvangst van je retour zullen we deze controleren. Als blijkt dat het product aan onze eerder gestelde voorwaarden voldoet, dan zullen we het aankoopbedrag op je rekening terug storten. Stel ons voor u een product terugstuurt altijd eerst op de hoogte via e-mail, fax of telefoon.

Afhandeling van schade

Al onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden, maar er gaat wel eens iets mis. Is een product beschadigd of stuk bij ontvangst? Laat ons dit binnen 12 uur weten. We sturen dan een nieuw exemplaar op.

BEL ONS