Toont alle 13 resultaten

Alles voor het inrichten van je kapsalon

Alles voor je kapsalon inrichting kun je vinden in de webshop van Pro Beauty and Hairstyling. Ook voor jouw interieur hebben we het juiste kappersmeubilair. Daarnaast kun je uiteraard ook meteen de benodigde kappersproducten en -benodigdheden bestellen. Elk product dat wij aanbieden voor jouw inrichting is van een zeer hoogstaande kwaliteit. Het aanbod in kapsalon inrichting binnen onze webshop omvat zeer veel verschillende stijlen, designs en mogelijkheden.

Wat is de uitstraling van jouw kapsalon?

Elke kapper heeft zijn of haar eigen kapsalon, bedrijfsvoering en clientèle. Deze keuzes zijn vaak goed terug te zien in het interieur van de kapsalon. Wil jij de uitstraling van jouw kapperszaak beter aan laten sluiten op jouw werkwijze? Wij hebben alles voor de inrichting van jouw salon. Weet je nog niet precies welk kappersmeubilair het beste past bij jouw stijl en salon? Laat ons dan bij je langskomen. Dit doen wij enkel op afspraak, wanneer het jou gelegen komt. Wij adviseren je dan graag over onze mogelijkheden, afgestemd op jouw wensen, eisen en budget.

Alles voor de inrichting van jouw kapsalon

De uitstraling van een kapperszaak gaat verder dan welke kappersstoelen je neerzet. Het gaat ook om de aankleding, het kleurgebruik en de toepassing van licht. Weet je zelf niet precies wat je moet kopen om een zo mooi mogelijke sfeer te creëren? Wij helpen je er graag bij. Kies bijvoorbeeld bijpassende kappersstoelen uit bij je kapperskruk. Een werkwagen in dezelfde kleur is dan ook erg aantrekkelijk. Zijn deze artikelen allemaal zwart en/of grijs? Voeg dan wat kleur aan je salon toe met behulp van onze mooie posters en kleurstalen. Je begrijpt, in onze webshop vind je alles voor het interieur van je salon.

Maak je inrichting compleet

Zoals gezegd is een interieur niet af na het kopen van kappersstoelen. Bij het inrichten van je kapperszaak kun je jezelf het beste vooraf vragen stellen over de volgende onderwerpen:

  • Kappersmeubilair
  • Kleurgebruik
  • Lichtgebruik
  • Indeling
  • Budget

Bekijk snel in onze webshop hoe je de inrichting van jouw kapsalon kunt aanvullen of verbeteren met onze artikelen.

Wij helpen je graag aan je kapsalon inrichting

Besluit vandaag nog de gewenste uitstraling voor je salon te realiseren door de juiste producten te bestellen. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Bel dan 06-50231905 of mail naar info@probeautyandhairstyling.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw kapsalon de juiste inrichting krijgt.