Witte haarverf

Bestel je witte haarverf bij ons

Zoek je een mooie witte haarverf van een professionele kwaliteit? Dan ben je bij Pro Beauty and Hairstyling aan het juiste ‘online’ adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren haarverf. Naast haarkleuringsproducten vind je ook kappersbenodigdheden, haircare producten en make-up. De webshop is overzichtelijk en het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen. De haarproducten die wij verkopen zijn van het merk Compagnia del Colore. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je meer te weten komen over onze haarverf of een van de andere producten of kappersbenodigdheden? Dan lees je verder of je plaatst direct een bestelling met onze witte haarverf.

Informatie over de witte haarkleuringsproducten

De witte haarkleuringsproducten van Compagnia del Colore zijn in handige tubes van 100ml verpakt. Ze kunnen per tube 2 tot 4 maal gebruikt worden. Het is aan te raden om bij het mengen een verhouding van 1 staat op 1,5 aan te houden. Dit betekent dat je 50 gram kleur creme en 75 gram universele kleur activator of geparfumeerde crème oxide met elkaar moet mengen voor de perfecte witte kleur. Voor een optimaal resultaat en een 100% grijsdekking, laat je het product 20 tot 30 minuten inwerken.

De pure micro pigmenten in ons haarverf

Voor een professionele haarverf wens je alleen de beste ingrediënten, zodat je klant straks naar huis gaat met een prachtige witte haarkleur. De haarkleuringsproducten van Compagnia del Colore bevatten speciale pure micro pigmenten. De pigmenten houden het haar gezond en zorgen voor een prachtige glans. Dit komt doordat de haarschubben tijdens de kleuring zo min mogelijk worden geopend. De kleur blijft hierdoor ook heel lang behouden.

Blondeer het haar met blondeerpoeder

Voordat het haar in een witte kleur kan worden geverfd, is het belangrijk dat het goed is ontkleurd. Hier kan je bijvoorbeeld een blondeerpoeder voor gebruiken. In onze collectie vind je ook verschillende blondeerpoeders met een zeer goede werking en kwaliteit. Bezoek onze webshop en bekijk de mogelijkheden. Tevens vind je hier meer informatie voor het gebruik van de poeder.

Bestel snel of bel voor meer informatie

Heb je besloten om haarverf voor je kapsalon aan te schaffen? Of wens je meer informatie over onze producten? Dan kan je onze online winkel bezoeken. Tevens kan je direct contact met ons opnemen door te bellen naar 06-50231905. Je kunt ons mailen het e-mailadres info@probeautyandhairstyling.nl. Wij informeren je graag over onze witte haarverf.

BEL ONS