Zilver haarverf

Bestel je zilver haarverf bij Pro Beauty and Hairstyling

Wil je in je kapsalon gebruik maken van een professionele zilver haarverf? Dan ben je bij Pro Beauty and Hairstyling aan het juiste adres. Bij ons vindt je een ruime webshop met producten zoals verschillende kleuren haarverf, kappersbenodigdheden, haircare producten en make-up. Als kapper kun je gemakkelijk via onze online winkel een bestelling plaatsen met producten die je voor jouw kapsalon wenst. De haarproducten van Pro Beauty and Hairstyling zijn van het Italiaanse merk Compagnia del Colore. Een merk dat bekend staat om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heb je behoefte aan meer informatie over onze haarverf of een van onze andere fijne producten? Dan kan je verder lezen of je plaatst direct een bestelling met onze mooie zilver haarverf.

Onze zilver haarkleuring

De zilver haarkleuring bij Pro Beauty and Hairstyling is verpakt in handige tubes met een inhoud van 100 ml. Bij het mengen van de verf, raden wij een verhouding van 1 staat 1,5 aan. Dit betekent dat je bijvoorbeeld 50 gram kleur creme + 75 gram universele kleur activator of geparfumeerde crème oxide met elkaar mixt. Dit zorgt voor de prachtige zilver glans die jouw klant wenst. Laat het product 20 tot 30 minuten inwerken voor het beste resultaat en een 100% grijsdekking.

De hoogwaardige ingrediënten in onze haarverf

De haarverf van Compagnia del Colore zorgt bij je klant voor een prachtig zilver en glanzend resultaat dat zeer lang behouden blijft. Dit effect komt door de hoogwaardige ingrediënten die het product bevat. De pure micro pigmenten zorgen ervoor dat de haarschubben zo min mogelijk worden geopend en houden het haar gezond. In onze webshop vindt je wel 182 verschillende soorten kleuren, waarvan er 52 ammonia vrij zijn.

De toner van Compagnia del Colore

Het haar van je klant een prachtige zilver toon geven? Dan raden wij de zilveren toner aan van Compagnia del Colore. De toner geeft het haar een mooie, koele tint en haalt de gele of oranje tonen uit het haar. Wil je meer informatie over het product en zijn werking? Dan kun je contact met ons opnemen voor advies.

Bezoek snel onze online winkel

Wil je ook gebruik maken van onze zilveren toner of haarverf met een hoogwaardige kwaliteit? Of wens je meer informatie over de producten? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 06-50231905. Mailen kun je doen naar het e-mailadres info@probeautyandhairstyling.nl. In onze online winkel bestel he eenvoudig de zilver haarverf die je wenst.

BEL ONS