Zwarte haarverf

De mooiste zwarte haarverf voor je kapsalon

Ben je op zoek naar een professionele zwarte haarverf met een hoogwaardige kwaliteit die je in jouw kapsalon kunt gebruiken? Dan willen wij je bij Pro Beauty and Hairstyling graag helpen. Wij hebben namelijk een uitgebreid online assortiment met verschillende kleuren haarverf. Naast haarkleuringsproducten, kan je ook bij ons terecht wanneer je kappersbenodigdheden, make-up of haircare producten wenst. Je plaatst in onze online winkel eenvoudig een bestelling met de producten die je wilt. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Zo zijn al onze haarproducten van het merk Compagnia del Colore. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je meer te weten komen over onze haarverf of een van onze andere fijne producten? Dan kan je verder lezen voor meer informatie of je plaatst direct een bestelling met onze mooie zwarte haarverf.

Informatie over onze zwarte haarkleuringsproducten

De zwarte haarkleuringsproducten van Compagnia del Colore zijn verpakt in tubes van 100 ml. Een tube kan ongeveer 2 tot 4 keer gebruikt worden voor een volledige kleuring. Bij het mixen is het aan te raden om een verhouding van 1 staat op 1,5 te gebruiken. Dit betekent dat je 50 gram kleur creme en 75 gram universele kleur activator of geparfumeerde crème oxide met elkaar moet mengen voor een mooie zwarte kleur. Voor het beste resultaat en een 100% grijsdekking, laat je het product 20 tot 30 minuten inwerken voordat je het uitspoelt.

De juiste ingrediënten voor uw haarverf

Bij de haarkleuring van Compagnia del Colore wordt gemaakt van de beste ingrediënten. Zo bevat het de haarverf speciale pure micro pigmenten. Deze pigmenten zorgen ervoor dat het haar prachtig glanzend en gezond blijft. De haarschubben worden zo min mogelijk geopend. De haarkleur gaat hierdoor langer mee. Benieuwd geworden naar ons volledige assortiment? Bezoek dan onze webshop en bekijk de mogelijkheden.

Onze zwarte haarkleuringsproducten

In ons assortiment vind je prachtige zwarte haarkleuringsproducten. Bijvoorbeeld blauw zwart, dat een blauwe glans over de zwarte kleur geeft. In onze webshop ziet je een afbeelding van een haar sample met de exacte kleur. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en geven je klant het gewenste resultaat.

Bezoek onze online winkel

Wil je onze kwaliteits haarverf aanschaffen? Of wil je graag meer informatie over onze producten? Dan kan je online winkel bezoeken. Heb je toch liever direct contact met ons? Dan bel je naar het telefoonnummer 06-50231905. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@probeautyandhairstyling.nl. Bestel in onze uitgebreide webshop de bruine haarverf die je wenst.

BEL ONS